Jump to content

Doktor nie daje zadania na amulet.

Recommended Posts

Witam,

Mam taki problem:

Przyprowadziłem Holograma do Warlabu i Klonow prosi o przyniesienie brukowców i Serca Poltergeista. Problem polega na tym że ide do Doktora w Prypeci zgodnie z poradnikiem, a on nic nie mówi o amulecie. W rozmowie ma tylko możliwoś nastawienia teleportów i zadanie na czynienie dobra. Górnik w Pieczarze też nie chce gadać. 

Kiedy powinienem iść do doktora albo co się mogło stać, że nie daje zadania na amulet? W PDA mam jeszcze zadanie od Kła na dokumenty w Czerwonym Lesie. Może po tym zadaniu

powinienem isc do Doktora?

Jak ja grałem to Górnik nie chcial gadać bo mu coś nie przyniosłem ale dokladnie nie pamiętam co to było, może w tym tkwi problem.

Górnik odda serce poltergeista jak przyniesiesz amulet od doktora. Problem jest taki że doktor nie daje mi zadania na ten amulet

• 4 weeks later...

Witam,

Mam taki problem:

Przyprowadziłem Holograma do Warlabu i Klonow prosi o przyniesienie brukowców i Serca Poltergeista. Problem polega na tym że ide do Doktora w Prypeci zgodnie z poradnikiem, a on nic nie mówi o amulecie. W rozmowie ma tylko możliwoś nastawienia teleportów i zadanie na czynienie dobra. Górnik w Pieczarze też nie chce gadać. 

Kiedy powinienem iść do doktora albo co się mogło stać, że nie daje zadania na amulet? W PDA mam jeszcze zadanie od Kła na dokumenty w Czerwonym Lesie. Może po tym zadaniu

powinienem isc do Doktora?

Trzeba wypełnić zadanie "Leczyć ludzi". Jak to wykonasz dopiero wtedy pojawia się zadanie na "Znaleźć psa" i na "Medalion".

Edited by robalito