kamil18S Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam, Mam taki problem:Przyprowadziłem Holograma do Warlabu i Klonow prosi o przyniesienie brukowców i Serca Poltergeista. Problem polega na tym że ide do Doktora w Prypeci zgodnie z poradnikiem, a on nic nie mówi o amulecie. W rozmowie ma tylko możliwoś nastawienia teleportów i zadanie na czynienie dobra. Górnik w Pieczarze też nie chce gadać. Kiedy powinienem iść do doktora albo co się mogło stać, że nie daje zadania na amulet? W PDA mam jeszcze zadanie od Kła na dokumenty w Czerwonym Lesie. Może po tym zadaniupowinienem isc do Doktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jak ja grałem to Górnik nie chcial gadać bo mu coś nie przyniosłem ale dokladnie nie pamiętam co to było, może w tym tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18S Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jak ja grałem to Górnik nie chcial gadać bo mu coś nie przyniosłem ale dokladnie nie pamiętam co to było, może w tym tkwi problem.Górnik odda serce poltergeista jak przyniesiesz amulet od doktora. Problem jest taki że doktor nie daje mi zadania na ten amulet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robalito Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, Mam taki problem:Przyprowadziłem Holograma do Warlabu i Klonow prosi o przyniesienie brukowców i Serca Poltergeista. Problem polega na tym że ide do Doktora w Prypeci zgodnie z poradnikiem, a on nic nie mówi o amulecie. W rozmowie ma tylko możliwoś nastawienia teleportów i zadanie na czynienie dobra. Górnik w Pieczarze też nie chce gadać. Kiedy powinienem iść do doktora albo co się mogło stać, że nie daje zadania na amulet? W PDA mam jeszcze zadanie od Kła na dokumenty w Czerwonym Lesie. Może po tym zadaniupowinienem isc do Doktora?Trzeba wypełnić zadanie "Leczyć ludzi". Jak to wykonasz dopiero wtedy pojawia się zadanie na "Znaleźć psa" i na "Medalion". Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez robalito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil18S Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ok. Wielkie dzięki. Już myślałem że coś skopałem. Poprzednio grałem w czystą Solyanke i nie musiałem wypełniać tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi