Jurij Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Witam otóż zechciałem założyć ten temat abyśmy mogli sie wszyscy nawzajem informować o fajnie zapowiadających sie filmach w kinach jak i zarówno super filmów które puszczane są w telewizji. Myślę że pomysł dobry dlatego zaczne od siebie 1. Dzisiaj jest mecz o Super Puchar Niemiec Bayern Monachium vs. Borrussia Dortmund według mnie będzie to fajne spotkanie dwóch gigantów Bundesligi. Transmutuje Eurosport 2 o godzinie 19:30(studio)2.O 17:45 na Polsacie dziś jest transmutowana "Magia bez tajemnic" bardzo fajny "dokument" w którym możemy się dowiedzieć jak sa wykonywane przez iluzjonistów określone sztuczki3.O 22 na polsacie film Snajper. Tom Berenger jako strzelec wyborowy do zadań specjalnych skazany na towarzystwo żółtodzioba w nieprzyjaznej panamskiej dżungli, gdzie polują na wskazanego przez CIA przywódcę rebeliantów. Ma styl. Jeśli wiecie jeszcze dziś o jakiś fajny filmach to piszcie :D i to samo z filmami granymi w kinach. Ja osobiście polecam Kac Vegas 3 byłem ostanio i naprawdę jak dla mnie świetny ale wymagane oglądanie 1 i 2 :yes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 JA polecam War z z Bradem. Prawdziwy militarny film o zombie. A nie ciągle przetrwanie i przetrwanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurij Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 Hancok ahhhh, szkoda że nie mam Polsat FIlm ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Metro obejrzałem, teraz czekam na nową wersję Wija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts