tomlopag Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Panowie mam pytanie czy ktoś wykonał zadanie znalezienia dokumentów dla Woronina z rozbitego śmigłowca, znalazłem 11 części na lokacji Bar ale jeszcze do skończenia zadania brakuje mi paru.Czy ktoś pomoże? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie pamiętam tego zadania, wiem że Woronin chciał dokumenty z metalowej walizki z Doliny Mroku, pamiętam też zadanie z rejestratorem lotu dla Woronina - ze śmigłowców rozbitych na CEA-2, ale nie przypominam sobie aby kiedykolwiek mówił o dokumentach w takiej ilości (11 szt.). Daj screen'a z PDA ustawionym na to zadanie. Masz solijankę z dodatkami (DMX Mod 1.3.4, ООP) czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 @ tomlopag to zadanie z moda Soljanka + OOP . Korzystaj z poradnika bo miejsc jest bardzo dużo. Niektóre z części są bardzo wysoko i trzeba kombinować.Jeżeli grasz z dodatkiem Master + OOP pisz w temacie tamtego moda...http://stalkerteam.pl/forum/321-ооp-collector-master-addon/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 malakas a gdzie znajdę poradnik do OOP bo szukam i albo jestem ślepy albo nie mam cierpliwości. grafika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 @tomlopagzobacz ten post ( zakładka Бар) - jest po rosyjsku, ale zawiera screeny z lokalizacji potrzebnych dokumentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptero Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Trochę są pomieszane nazwy dokumentów i ich położenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Cześć mam problem ze znalezieniem dokumentu przy legowisku dzików na Wysypisku według poradnika powinny być w tym miejscu co na screenie http://ifotki.info/10/f21745883eb30f27e7f18c564d6851d7c302cd110328451.jpg.html obszukałem wszystkie krzaki w okolicy legowiska, gdzie zawsze śpią dwa dziki tego kawałek dalej za legowiskiem mięsaczy albo ślepy jestem albo u mnie takiego krzaka na wysypisku nie ma chyba, że w złym miejscu szukam. Edytowane 3 Maja 2014 przez Maur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi