Ignachinio Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) Witam mam sprawę, może i blachom ale mam. Mianowicie podczas gry w miejscu gdzie był kiedyś pokazany stan zdrowia nie ma nic. To jeszcze problemem nie jest ale dozymetr i obok niego jakiś wskaźnik który pokazuje liczby już jest. Pytanie brzmi co pokazuje ten wskaźnik (promenowanie czy co?) i jak szybko można zlikwidować te liczby? Próbowałem już apteczek, leków i nic to nie daje. Spanie 8 godzin zmniejszyło to o 30.. Popraw błędy. Edited September 20, 2013 by metek58 Błędy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Najlepiej będzie jak zrobisz screen'a z zaznaczeniem enigmatycznego wskaźnika, to na pewno ułatwi jego identyfikację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garand1939 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 W tajnych ścieżkach jeśli dobrze pamiętam nie ma wskaźnika życia. Stan zdrowia możesz chyba sprawdzić w menu ekwipunku. Gdzieś na forum chyba powinnien być alternatywny hud do tego moda, gdzie poziom energii jaki i stanu pancerza jest widoczny (znalazłem http://stalkerteam.pl/topic/3976-minimalny-hud/). A co do dozymetra pokazuję on jaką dawkę promieniowanie przyjąłęś. Najlepiej ją zbijają odpowiednie artefakty. Jednak na początku gry lepiej unikać napromienowanych miejsc (do czasu zdobycia lepszego kombinezonu lub dobrych artefaktów). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts