Jozio Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Witam mam dziwne pytanko bo jak dostałem misje zabić tych kolegów chaleckiego czy jakoś tak to przy windzie zabiłem ich wszystko git. To pobiegłem do drugiej grupy i pozabijałem ich i zabierałem łupy i trafiłem na tego ich całego generała. I patrze na nazwę tego gościa i jest tam napisane "Generał Kryłow". Tak samo się nazywa ten cały szef powinnośći "Generał Kryłow" i nie wiem czy ja mam jakiś błąd czy coś. I się pytam was czy wy też to samo macie czy tylko ja??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Nazwiska sa najcześciej przydzielane losowo.Nieraz i nie dwa natykałem sie na jakieś dziwne kombinacje.Nie martwił bym sie tym obsolutnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 aa dzięki bo wolałem się upewnić to temat proszę zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts