Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Są dwa, jedno może stanowić podwaliny pod początek So.C., drugie raczej definitywnie kończy wątek. Miło zaskoczyło mnie jednak samo rozwiązanie zakończenia fabuły, myślałem, że w Bunkrze nic mnie nie zaskoczy a jednak... Zdecydowanie lepiej przemyślana końcówka niż w "Zew Monolitu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Warto zagrać tak się zbierama ale najpierw chce skończyć jednego moda a dopiero następnego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jeżeli grasz w Zew Monolitu to raczej odpocznij jakiś miesiąc, dwa, bo Tajne tropy to nakładka na tamtego moda. Bardzo dobra i grywalna ale tylko nakładka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Gram w innego moda a zastanawiam się nad wyborem zewu lub tajnych scieżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tutaj nie ma się co zastanawiać czernobyl10, bierz Tajne Tropy bo to wybór jak pomiędzy obiadem a zupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi