najdrok Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Niestety nie zdobyłem w grze artmodyfikatora, wojskowi pod mostem byli wrogo nastawieni, a ja skorzystałem z poradnika dużo później. Do tej pory ręcznie wrzucałem arty w celu ich modyfikacji, ale postanowiłem zespawnować artmodyfikator. Niby sukces mam artmodyfikator, ale kiedy próbuję go użyć - najeżdżam na ikonkę w zasobniku i klikam użyj - to znika mi. Nie ma go w zasobniku, nie ma go w otoczeniu i nic sie nie dzieje. Może jakaś porada jak go się używa. Jeśli mimo zespawnowania , trzeba go jeszcze powiązać z jakimś innym plikiem - np zaliczeniam zadania - to także poproszę o poradę. A może popełniam jakiś banalny błąd w "instrukcji" użytkowania ?, Może powinien być w jakimś slocie broni ?, artów ? - mi się nie udało go tam umieścić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
najdrok Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 (edited) Niestety nie zdobyłem w grze artmodyfikatora, wojskowi pod mostem byli wrogo nastawieni, a ja skorzystałem z poradnika dużo później. Do tej pory ręcznie wrzucałem arty w celu ich modyfikacji, ale postanowiłem zespawnować artmodyfikator. -Okazało się , że prawidłowa nazwa to amk_transmutator a nie pda_art_mod i teraz działa prawidłowo Edited February 19, 2014 by najdrok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts