Kubuś Puchatek Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Gdzie na Magazynach Wojskowych znaleźć Lewszę?Dałem mu kombinezon i grozę, grzecznie podziękował i wybrał się na MW, nie mogę go tam jednak znaleźć.W poradniku napisano, że dobrym pomysłem jest usunięcie się z zasięgu widzenia Lewszy (najlepiej przejść na inną lokację), aby coś go nie zeżarło ani nie wpadł w anomalię. Ja po oddaniu mu przedmiotów wybrałem się do drugiego kompleksu na Agropromie na polowanie na najemników, ale w PDA w historii wiadomości nie ma informacji o jego śmierci. PozdrawiamKamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bynek212 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Po lewej stronie w 2-gim baraku w bazie wojskowej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted February 3, 2014 Author Report Share Posted February 3, 2014 (edited) Po lewej stronie w 2-gim baraku w bazie wojskowej .OK, dzięki wielkie, szukałem go w okolicach głównego budynku. [dodane]Warto u Lewszy naprawiać detektor znaleziony w X18? Dostałem jakiś od Krugłowa i mam wrażenie, że nie wykrywa on wszystkich anomalii tak samo dobrze... PozdrawiamKamil Edited February 3, 2014 by Kubuś Puchatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Kilku miesięczny odkop ale może na coś się to komu przyda. U Krugłowa można dostać Elitarny Detektor Anomalii w zamian za rzadki art o nazwie Serce Kontrolera. Niestety nie wykrywa on niektórych anomalii, między innymi Elektro. Uniwersalny Detektor znaleziony w X18, wykrywa Wszystkie anomalie + zaznacza je na minimapie, tak więc naprawdę warto go naprawić u Lewszy (pod warunkiem że przeżył podróż na MW) Do naprawy detektora potrzebne są nam następujące arty:-Mika -Kryształ -Złota Rybka-Dusza -Rubinowa Sprężyna-Błysk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajak117 Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Dobrze wiedzieć, zastanawiałem się co zrobić z tym detektorem. Szkoda że już ukończyłem moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts