oloo Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Druga grafika b. dobra, nie wiem z kąd te łaciate wilki ale scenka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Druga grafika b. dobra, nie wiem z kąd te łaciate wilki ale scenka świetna. Źródło: http://sta-l-ker.my1.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Druga i trzecia są chyba z tych książek STALKER co Rosjanie mają .... a Polacy nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Książki to nie kłopot, ale kto je przetłumaczy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Musimy sami sobie napisać http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png I będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Stalker otworzył w krajach rosyjskojęzycznych modę na wszelkiego rodzaju powieści o zonie i stalkerach. Przeglądałem kiedyś jakiś portal rosyjski i zauważyłem dużo książek o tej tematyce. W naszym kraju żadne wydawnictwo nie wydało tłumaczen żadnej książki o tematyce stalkerowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi