carlopapa Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Witam po ponad 2 latach zacząłem znowu grać solę i jednym z kwestów który robię jest: Poszukiwanie zaginionej ekspedycji i w poradniku jest napisane: 1. Obszukać trupa specnazowca Andrieja, przy mostku na Kordonie. (ten mostek - to tunel pod drogą prowadzącą z wioski kotów do uszkodzonego mostu kolejowego). UWAGA: trup znika po rozmowie z Akimem na przejściu na Wysypisko 2. Znaleźć bandytę, który ukradł PDA specnazowca. Bandyta to 'symulant' wysyłający sygnał SOS, na Wysypisku, ale PDA u niego nie znajdziecie. 3. Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu) 4. Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana. Ja jestem w punkcie 3 i pogrzebacz jest w podziemiach Agropromu zabijam go lecz nic się nie dzieje nic się nie zalicza nie pamiętam jak to było jak grałem poprzednio czy ja mam przy nim znaleźć jakieś uszkodzone PDA o którym mowa w 4 pkt. poradnika?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Musisz znaleźć u niego PDA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 Musisz znaleźć u niego PDA.No niestety on oprócz modyfikowanej broni amunicji i egzoszkieletu nic więcej nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Hmmm, poszukaj może u pozostałych bandytów, ewentualnie dopisz PDA do sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 (edited) W podziemiach jest tylko on i jak dodam do spawnera to pda Andrieja to nic się nie dzieje nic się nie zalicza I niestety w poradniku jest błąd, ponieważ jest napisane, że: Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu) Tego PDA nie ma bandyta POGRZEBACZ na którego zlecenie daje Woronin, to PDA ma bandyta MNICH i siedział u mnie sobie tak poprostu w podziemiach Agropromu i posiadał właśnie to PDA, po wźięciu którego zadanie zaliczyło się i powstał dialog z Praporem odnośnie pkt. 4 poradnika, a mianowicie: Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana. Na dowód zamieszczam screeny zrobione z przed zabicia MNICHA. http://zapodaj.net/23b7ae9422e43.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/79d25d8a22bbc.jpg.html Edited June 1, 2014 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts