Jump to content

Pytanie odnośnie Pogrzebacza

Recommended Posts

Witam po ponad 2 latach zacząłem znowu grać solę i jednym z kwestów który robię jest: Poszukiwanie zaginionej ekspedycji i w poradniku jest napisane:

1. Obszukać trupa specnazowca Andrieja, przy mostku na Kordonie. (ten mostek - to tunel pod drogą prowadzącą z wioski kotów do uszkodzonego mostu kolejowego). UWAGA: trup znika po rozmowie z Akimem na przejściu na Wysypisko 2. Znaleźć bandytę, który ukradł PDA specnazowca. Bandyta to 'symulant' wysyłający sygnał SOS, na Wysypisku, ale PDA u niego nie znajdziecie. 3. Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu) 4. Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana.

Ja jestem w punkcie 3 i pogrzebacz jest w podziemiach Agropromu zabijam go lecz nic się nie dzieje nic się nie zalicza nie pamiętam jak to było jak grałem poprzednio czy ja mam przy nim znaleźć jakieś uszkodzone PDA o którym mowa w 4 pkt. poradnika??

W podziemiach jest tylko on i jak dodam do spawnera to pda Andrieja to nic się nie dzieje nic się nie zalicza :sad:

I niestety w poradniku jest błąd, ponieważ jest napisane, że:

Znaleźć bandytę który ukradł PDA, to Frajer, na którego daje zadanie Woronin. (przy rożnym przechodzeniu, można go spotkać w Dolinie Mroku, na Wysypisku, na Agropromie i w podziemiach Agropromu)

Tego PDA nie ma bandyta POGRZEBACZ na którego zlecenie daje Woronin, to PDA ma bandyta MNICH i siedział u mnie sobie tak poprostu w podziemiach Agropromu i posiadał właśnie to PDA, po wźięciu którego zadanie zaliczyło się i powstał dialog z Praporem odnośnie pkt. 4 poradnika, a mianowicie:

Od Prapora na Wysypisku, za 10 naukowych apteczek dowiadujemy się, że naprawić PDA mogą ludzie barmana.

Na dowód zamieszczam screeny zrobione z przed zabicia MNICHA.

http://zapodaj.net/23b7ae9422e43.jpg.html

http://zapodaj.net/79d25d8a22bbc.jpg.html

Edited by carlopapa