Allen Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam, mam problem z misją PDA dla Dzika, dochodzę do momentu kiedy trzeba dać cukierki Mnichowi aby powiedział nam jak dostać się do tego domku, mój problem polega na tym, że nie mam tych cukierków a pamiętam jak kilka razy je podnosiłem, nie sprzedawałem ani nie używałem ich, moje pytanie więc brzmi jak nazywają sie te cukierki w modzie aby ewentualnie dodać je do sklepu bo jak rozumiem inaczej tej misji nie zaliczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tradycyjnie to fonetycznie: kanfiety, czy walczysz z nowym scenariuszem 5 tajne tropy 2?, jeśli tak to pamietam, że można je zdobyc/kupic parę razy w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Właśnie pamiętam jak zbierałem je kilka razy z ciał, i nie wiem dlaczego znikały. Problem rozwiązałem w modzie nazwa to "sweets" wystarczyło dodać do jakiegoś handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ja zbierałem i chowałem w swoje schowki, takie poza mapą, są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak jak mówiłem w 1 poście mi odrazu znikały, z plecaka po podniesieniu dopiero ustawienie quest_item=false powodowało to, że mogłem je posiadać, nie wiem skąd wziął się ten problem ale jeśli chodzi o TŚ to u mnie było ich sporo, dużo czasu straciłem przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Grasz w dodatek do podstawki czy tez w niezależny mod?Może to jest problemem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Grałem w TŚ2 + Update, wcześniej nie zwracałem uwagi na to że mi znikały z plecaka dopiero gdy były potrzebne dla Mnicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Aha bo ja grałem w dodatek i dałem sobie spokój, zacząłem grac w niezależny dodatek i skończyłem, mam dalej na kompie NS5 TT2 ale gram w wersji rus. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi