vidkunsen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Wszystkim Ojcom radości z pociech i niech ich rogi ogony i widły w łapkach nie przesłonią wam obrazu ich niewinnych wręcz anielskich buziek. Edytowane 23 Lutego 2016 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Hm..A czy czasami dzień ojca nie przypada na 23.06 ? Tak samo pomyliły ci się urodziny @Yellow - Z tego co przeczytałem na jej profilu forumowym, urodziny ma 24.06@cichy natomiast, bodajże jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Chciałem to zrobić to jest złożyc zyczenia juz za wczasu, potem może być goręcej i myslenie logiczne pod wpływem temperatury może ulec atrofii. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Coś nam tu kręcisz @vidkunsen. Do tego zamiast się przyznać że miałeś awarię jednostki centralnej gdyż w takie dni trudno o dobre chłodzenie to jeszcze nam ściemniasz. :D Wybaczymy Ci tylko dlatego że jesteś Stalkerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Eh @Yellow - sądzę że jeszcze trochę brakuje do składania życzeń urodzinowychTemat ze składaniem życzeń @cichemu jak najbardziej niech zostanie, jeden dzień to nie tragedia. Dzień Ojca.. też niech zostanie, nikomu nie wadzi. Ale na przyszłość - pilnujmy się dat. Bo zaraz ktoś wejdzie i będzie życzył Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia a mamy czerwiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Juz tak mam jak każdy stalker, że jak mówie prawdę to nie wierzą a jak ściemniam z poważnym wyrazem twarzy to łykaja niczym bocian żaby. A chciałem dac znać innym faterom, że n ie sa sami i my tez mamy prawo do stalkerki, nie tylko nasze potomstwo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi