janczar15(долг) Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Witam.Mam pytanie dotyczące drzwi w laboratorium x8 w Prypeci.Obok głównego wejścia są drzwi lecz aby je otworzyć potrzebna jest karta dostępu.Gdzie mogę ją znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 U Kardana, dostajesz tą do tego labu w Zatonie. Szukasz tam karty. Ona chyba była czerwona lub żółta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar15(долг) Posted July 1, 2014 Author Report Share Posted July 1, 2014 W laboratorium w Zatonie jest karta,która otwiera x8 a nie tamte drzwi obook Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Musisz wykonać zadanie wojskowych o której ci opowie Garry że uciekł z niewoli najemników idziesz do kowalskiego mówisz kowalskiemu o sytuacji Garrego zleca ci likwidację dowódcy najemników w exo i dowódcę grupy klienta dowódca klienta będzie miał czerwoną kartę którą otworzysz drzwi :) nie będę mówił co tam jest nie będę psuł niespodzianki ;) PS: Poczekaj aż będą wszyscy na środku między blokami i lepiej zakończyć zadanie z karabinem Gaussa będzie łatwiej bo SVD na easy sam miałem problem bo mi pouciekali. Edited July 2, 2014 by SmokeHead 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar15(долг) Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 UUU!Dzięki,wiem o jaką misję chodzi("jeden strzał" czy coś w ten deseń). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeHead Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Zapomniałem nazwy :wallbash: właśnie tak jeden strzał :yes: wykonaj go a koleś w kombinezonie będzie miał kartę do drzwi . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts