Walik Czosnek Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 SFM jest programem stworzonym i wykorzystywanym przez Valv'e do nagrywania animacji do np TF2. Program wykorzystany przez umiejętnego człowieka potrafi stworzyć wręcz idealne animacje ruchów, i w dodatku nie jest trudny w obsłudze! Sam jestem na etapie robienia grafik ze sniperem z TF2, i jak dla mnie ten program jest wart uwagi. Za jego pomocą można by stworzyć wspaniałe animacje ze stalkera :D Waży tylko ok 8 GB :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Płatny/darmowy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Całkowicie za darmo w serwisie Steam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Wymaga gry na sourcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walik Czosnek Posted July 11, 2014 Author Report Share Posted July 11, 2014 Przepraszam ale - gry na czym?! Ja po prostu pobrałem, i wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts