apg2312 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Ekipa dezo wydając najnowszy patch spakowała wszystkie poprawki do plików db.Dla ułatwienia życia wrzucam rozpakowaną gemadatę patcha Instalujemy kolejno 1 Lost Alpha 2 Losta Alpha patch 1.3003 3 rozpakowany patch - usunięte pliki Levels (mają 1,72 GB), więc oryginalny patch MUSI być zainstalowany !!!! 4 spolszczenie 5 co tam dalej chcemy ;) Do pobrania stąd :https://yadi.sk/d/RN-HDfmViNNQt Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez apg2312 poprawa linku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Link nie działa.Znalazłem działający 1.3003,temat zamknięty Edytowane 2 Grudnia 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 @apg2312 Prośba o reupload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Wiem, wiem, poszukam, czy mam jeszcze na dysku pliki z Lost Alphy, jak będę miał, to wrzucę na Yandexa.Niestety, serwis Dodane.pl zakończył swoją działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jest już udostępniona do testowania nowa wersja tego moda. Szukać trzeba jej u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Link poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 DC cut już jest ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wyszło na to, że albo ktoś na stalker.pl sobie zażartował, albo jest to informacja tylko dla testerów. Chcesz wiedzieć coś więcej, skorzystaj z tamtego forum.A może Trikster wie coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi