Wędrowiec Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Witam pobrałem mod (link poniżej ) Droga do Limańska . mam problem z wyglądem ekwipunku mu mnie i handlaży . zobaczcie sami w screenach dołączonych do tematu . Czy ktoś wie jak to naprawić ? Aha i jeszcze 1 pytanie na samym początku nie respawnują mi się nowe oddziały CN co uniemożliwia grę ponieważ nie ma ich tyle by przejąć terytoria z głównego questu by przejąć Bagna ! Jak naprawić oba błędy proszę o szybką odpowiedź ! Link do moda : http://www.moddb.com/mods/the-road-to-limansk Hej ludzie jest ktoś w stanie pomóc chociaż z respawnem NPC ?! Myślałem że to forum jest od pomagania innym ! Już 4 dni czekam na odpowiedź chcę sobie pograć na tym modzie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Witam, na wstępie temat napisałeś w złym dziale już go przeniosłem, Na pewno zainstalowałeś wszystkie potrzebne fixy ? Moda nie ma na naszej stronie więc nie dziw się że nikt Ci nie odpowiada. Zamiast się denerwować to zadaj to pytanie na forum w linku którym podałeś, autorzy moda zawsze najszybciej pomogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted September 4, 2014 Author Report Share Posted September 4, 2014 Ok Allen . Przepraszam za moją frustrację była ona spowodowana chwilowymi problemami rodzinnymi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 @ Wędrowiec: Ów błąd z HUD'em jest spowodowany przez rozdzielczość, sprawdź na innej (np 1280x720) i zobacz czy ów błąd występuje dalej. [...]na samym początku nie respawnują mi się nowe oddziały CN[...] Może to błąd samego moda, ale nie mam pewności, ostatnio wyszła wersja BETA o numerze 1.03b masz ją czy starszą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 Problem z CN zażegnany ale teraz inny problem przy próbie dostania się do agropromu :FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CModelPool::Instance_Load[error]File : E:priquelsourcesengineLayersxrRenderModelPool.cpp[error]Line : 113[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find model file 'monster_itemspsevdogigant_hand.ogf'.stack trace: Mam wszystkie fixy jeśli ktoś ma takowego moda i ma ten plik i wie gdzie go wrzucić to niech się odezwie (chyba że można zastąpić innym plikiem ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Błąd pewno z częściami mutantów, zobacz czy masz poprawnie nazwaną ów nazwę w w/w sekcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 Możesz wyrazić się jaśniej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Chodzi o to, że jest błąd w nazwie, bądź coś w konfigach jest nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted September 6, 2014 Author Report Share Posted September 6, 2014 A jak to naprawić ? Tu rozmowa z twórcą modyfikacji ale mimo tego co napisał nawet po nowej grzę NIE MAM TEGO ITEMU ! -tsf00181 17hours 2mins ago says:Redownload the patch, I fixed it in there.The damn game shouldn't have even been looking for that .ogf, I pointed the config to the zombie hand. Must have spawned at the beginning of the game I guess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 http://chomikuj.pl/saszkakamion/ALL/solianka/Solyanka/Solyanka/Solyanka+19.04/gamedata/meshes/monster_items/psevdogigant_hand,3562453674.ogf wklej go sobie tam gdzie trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Wszyscy znacie moje szczęście jedno naprawione to 2 się j**ie :FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 443[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'wpn_addon_silencer_939x39' stack trace: Podczas odbijania Magazynów Wojskowych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Błąd nazwy jak dla mnie, sprawdź czy poprawnie jest wpisana w/w nazwa. Czy jest taka sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts