Wędrowiec Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam pobrałem mod (link poniżej ) Droga do Limańska . mam problem z wyglądem ekwipunku mu mnie i handlaży . zobaczcie sami w screenach dołączonych do tematu . Czy ktoś wie jak to naprawić ? Aha i jeszcze 1 pytanie na samym początku nie respawnują mi się nowe oddziały CN co uniemożliwia grę ponieważ nie ma ich tyle by przejąć terytoria z głównego questu by przejąć Bagna ! Jak naprawić oba błędy proszę o szybką odpowiedź ! Link do moda : http://www.moddb.com/mods/the-road-to-limansk Hej ludzie jest ktoś w stanie pomóc chociaż z respawnem NPC ?! Myślałem że to forum jest od pomagania innym ! Już 4 dni czekam na odpowiedź chcę sobie pograć na tym modzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam, na wstępie temat napisałeś w złym dziale już go przeniosłem, Na pewno zainstalowałeś wszystkie potrzebne fixy ? Moda nie ma na naszej stronie więc nie dziw się że nikt Ci nie odpowiada. Zamiast się denerwować to zadaj to pytanie na forum w linku którym podałeś, autorzy moda zawsze najszybciej pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ok Allen . Przepraszam za moją frustrację była ona spowodowana chwilowymi problemami rodzinnymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 @ Wędrowiec: Ów błąd z HUD'em jest spowodowany przez rozdzielczość, sprawdź na innej (np 1280x720) i zobacz czy ów błąd występuje dalej. [...]na samym początku nie respawnują mi się nowe oddziały CN[...] Może to błąd samego moda, ale nie mam pewności, ostatnio wyszła wersja BETA o numerze 1.03b masz ją czy starszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Problem z CN zażegnany ale teraz inny problem przy próbie dostania się do agropromu :FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CModelPool::Instance_Load[error]File : E:priquelsourcesengineLayersxrRenderModelPool.cpp[error]Line : 113[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find model file 'monster_itemspsevdogigant_hand.ogf'.stack trace: Mam wszystkie fixy jeśli ktoś ma takowego moda i ma ten plik i wie gdzie go wrzucić to niech się odezwie (chyba że można zastąpić innym plikiem ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Błąd pewno z częściami mutantów, zobacz czy masz poprawnie nazwaną ów nazwę w w/w sekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Możesz wyrazić się jaśniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Chodzi o to, że jest błąd w nazwie, bądź coś w konfigach jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A jak to naprawić ? Tu rozmowa z twórcą modyfikacji ale mimo tego co napisał nawet po nowej grzę NIE MAM TEGO ITEMU ! -tsf00181 17hours 2mins ago says:Redownload the patch, I fixed it in there.The damn game shouldn't have even been looking for that .ogf, I pointed the config to the zombie hand. Must have spawned at the beginning of the game I guess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 http://chomikuj.pl/saszkakamion/ALL/solianka/Solyanka/Solyanka/Solyanka+19.04/gamedata/meshes/monster_items/psevdogigant_hand,3562453674.ogf wklej go sobie tam gdzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wszyscy znacie moje szczęście jedno naprawione to 2 się j**ie :FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 443[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'wpn_addon_silencer_939x39' stack trace: Podczas odbijania Magazynów Wojskowych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Błąd nazwy jak dla mnie, sprawdź czy poprawnie jest wpisana w/w nazwa. Czy jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi