Wędrowiec Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Hejka ! Nie wiedziałem gdzie dać ten problem więc ląduje tutaj .Wczoraj pobrałem STALKERSOUP (Tu link do najnowszej wersjii : https://mega.co.nz/#F!oNhWESaC!DK6_QXhUZadnGccEPRyZrg ) i tu zaczyna się problem .Pobrałem banan na mordzie a tu po wypakowaniu jebs . Chcę otworzyć plik i ma jakiś format .001a i dopa ! winrar ani 7z nie chcę otwożyć pliku ! Za błąd podaje to że plik jest uszkodzony !Czy ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Kurcze, zaznacz wszystkie pliki od .001 i wszystkie co mają te zera i liczby w nazwie. Potem prawym przyciskiem klikasz i tam masz "Wypakuj tutaj". ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ewentualnie zainstaluj Total Commadera otwórz folder z pobranymi plikami zaznacz pierwszy plik 001i z memu pliki wybierz scalaj pliki , scalony plik zaznacz prawym przyciskiem myszy i kliknij na ikonkę rozpakuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ach już nie ważne robię to na 2 PC na tym na którego pobierałem mam narzędzie do dzielenia i łączenia plików a więc na pc Dziadka dało się otworzyć Pobieram teraz brak plik scale to wszystko i przy dobrych wiatrach będzie nowa wersja NS na forum :) Oczywiście lepsza a jeśli ktoś chętny do zrobienia spolszczenia to proszę wysłać PM :) Ale najpierw sprawdzę czy da się to wypakować i czy działa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi