tom3kb Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mam dziwny problem.Zainstalowałem Stalker Cień Czarnobyla PL (z Platynowej kolekcji). Patch 1.0004, chcę pograć w trochę fabularnych modów w wersji PL, a na tą wersję jest najwięcej.Mój komp:Procek 3x3.1 Ghzgrafika: Geforce 450 AMP 1GHZpamięć: 4 giga ramu Pierwsze uruchomienie stalkera i zanim włączyła się gra (gadka z Sidorowiczem w jego kramiku) minęło 30 min :wallbash: Później wrzuciłem moda na próbę, pierwsze uruchomienie gry po wyłączeniu 16 min, jak już gram i wczytuje kolejny raz save-a jest ok. Czy to normalne, żeby gra uruchamiała się tak długo przy pierwszym włączeniu na win7?Czy to może wina tego, że gra chodzi z płytą i coś sobie powoli doczytuje z niej.Czy ktoś też ma takie problemy na win7 64 bit.Gra jest ustawiona na high i na oświetleniu statycznym.Gra uruchamiana w zgodności z XP i z uprawnieniami administratora. Na starym kompie z XP nie było takich problemów. Dodam, że mam na tym kompie jeszcze Czyste niebo i Zew Prypeci ustawione na maksa i z nimi takich jaj nie ma, czy to z czystą grą czy z modami, a tych już trochę przeszedłem.Jakieś pomysły, podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wyłacz tryb zgodności, czy dysk chrupie podczas włączania przez cały czas? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wyłączenie trybu zgodności z XP rozwiązało problem. Gra wczytała się w moment. Wielkie dzięki. :DLeci plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi