metek58 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Odpowiadając na zażalenie, które otrzymaliśmy w związku z US Digital Millennium Copyright Act, usunęliśmy 1 rezultat/y/ów wyszukiwania. Jeżeli sobie życzysz możesz przeczytać wspomniane zażalenie, które spowodowało usunięcie rezultatu/ów na stronie ChillingEffects.org. Ma ktoś wiedzę, kto i po co to rozsyła w Chrome? Czy na innych przeglądarkach też to jest? Jak miałem stary komp, to tego nie było, a po instalce nowego systemu to jest. Jest to tak upierdliwe i na dodatek po kliknięciu po kolei następnych wyszukiwań na danej stronie, ta informacja powoli zapełnia całą stronę. Jest na to lekarstwo? Wiem, że można odinstalować i zainstalować, np. Operę, ale czy to tu usuwalne jest. Proszę o wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja czegoś takiego nie mam. Może masz program/rozszerzenie jakieś zainstalowane, które powoduje ów problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Po ponownym uruchomieniu, bo zacząłem na Operze jechać. wszystko wróciło do normy. Nie pisałem, że to wina naszego Forum, ani mi to w głowie. To chyba wynik ponownej instalacji Chrome, ale też nie instalowałem żadnych dodatków, bo jestem przeciwny tym wynalazkom. Zobaczę jutro, czy nie powróci ten koszmarny i głupi napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To jest związane z indeksowaniem twoich danych przez wyszukiwarkę i personalizowaniu reklam. Zresztą masz Google, nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Taki komunikat wyświetla się gdy szukasz czegoś co zostało zgłoszone jako kradzież własności intelektualnej. np właściciel strony razershop.pl podał listę stron, które skopiowały opis klawiatury Razer Nostromo i poprosił o zadbanie o jego prawa. Zadbanie polegało na tym, że wskazane strony przestały się pokazywać w wynikach wyszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Po dzisiejszym włączeniu kompa i przeglądaniu stron w Chrome, nie pojawił się komunikat. To dobry znak, jak mniemam. Czyli jakiś psikus się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi