metek58 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Od jakiegoś czasu, po uruchomieniu kompa, mam taki komunikat i nie bardzo wiem o co tu chodzi. Jak ktoś wie co jest w tej kwestii grane, to proszę o rzeczową odpowiedź, bo jest to dla mnie niepokojące i nie wiem co konkretnie kliknąć by było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To jest jakiś serwer BitTorrenta ściągałeś coś z niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tak, pobierałem. Wcześniej korzystałem, ale ze zwykłego torrenta, ale nie z BitTorrenta, przynajmniej nie przypominam sobie, abym wcześniej jego używał. Teraz chyba przy jakimś torrencie było coś o uaktualnieniu utorenta i może to coś woła. A co konkretnie głosi ten komunikat i co kliknąć, by było okej? Może odinstalować coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tam w tle jest mediaplayer ? Może to jakaś funkcja tej strony że można oglądać filmy bez "pobierania" tylko trzeba się zalogować na konto. Też może tak być że zainstalowało się jakieś g. przy instalacji jakiegoś programu. Mi się tak dodało do systemu ostatnio gdy pobrałem i zainstalowałem daemon tools ze strony producenta, okazało się że strona była zarażona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To co radzicie, koledzy? Na wszelki przypadek, przeskanuję kompa Nortonem i zobaczę, czy nie ma jakichś robali lub czegoś grubszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja bym zaczął od sprawdzenia w menadżerze zadań który to proces i od jakiej aplikacji a potem ją usunął :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Użyj tego i powinieneś zlokalizować problem Autoruns, wyłącz, usuń. Przy okazji będziesz miał ścieżkę to sobie zlokalizujesz pliki i skasujesz ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dzięki za porady. Odinstalowałem Utorrent i po ponownym uruchomieniu kompa, komunikat zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi