Jump to content

Recepty i Modyfikacje

Łobuz

Recommended Posts

Proponuje otworzyć tutaj Temat z przepisami na Artefakty :P

Jeżeli ktoś potrzebuje przepis to ci co go mają, mogą go udostępnić potrzebującym .

Ja potrzebuje przepis na Elektrycznego Jeżowca :D

Bardzo dobry pomysł :D

Zebrało mi się trochę przeróżnych recept podczas grania i przyszło mi do głowy zrobienie atlasu artmodyfikacji i transmutacji :D

Jak tylko zbiorę screeny z receptami i je posegreguję, to wrzucę spakowanie na rapida do pobrania :D

Ci, którzy mają transmutator będą mogli poszaleć :P

A na razie ... nie mam co prawda Elektrycznego Jeżowca, ale mam za to Elektrycznego Jeżozwierza :D (bo to chyba raczej o niego chodziło w Twoim zapytaniu :))

Screen poniżej.

post-301-12967682287236_thumb.jpg

Yourek myślę ,że lepiej by było w temacie jak do pobierania...Forma jaka zacząłeś jest dobra. Nazwa a pod spodem fotka. Wstaw to , a potem zrobimy z tego atlas modyfikacji artefaktów. Tutaj bez pobierania każdy znajdzie tą receptę której będzie potrzebował. Otwórz nowy temat ..nazwij np. Atlas Modyfikacji i wklejaj do niego recepty i modyfikacje....

Pod forumowym adresem: http://www.stalkerteam.pl/Thread-Atlas-artmodyfikacji-i-transmutacji wrzuciłem linka do pobrania Atlasu z receptami artmodyfikacji i transmutacji artefaktów. Próbowałem dziś dodać go do Forum w postaci jakiej postulował Malakas, ale nie udało mi się. Silnik Forum cały czas z uporem maniaka nie tworzył nowego postu z nazwą artefaktu i screenem, lecz dodawał każdy kolejny dodany przez mnie opis i screen do pierwszego mojego postu, przez co całą ideę atlasu szlag trafił, bo całość była zupełnie nieczytelna. Może Wam (adminom) uda się go udostępnić pod taką postacią, by każdy z potrzebujących mógł znaleźć tylko tą potrzebną receptę i nie musiał pobierać całości. Mam świadmość, że nie obejmuje on wszystkich recept - nowe będą dodawane w miarę pojawiania się. :P