muezin70 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Witam i polecam; (do pobrania tutaj [CIACH] ) [CIACH] Edytowane 19 Lutego 2015 przez Junx 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jakbys mógł to: pobierz i kopsnij na chomika lub jandeksa.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) *Łowca z lasu* Andriej Lewicki ______ plik pdf. [CHACH] miłego czytania. :nuke: Edytowane 19 Lutego 2015 przez Junx 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzieki!!! niech ci Zona da to czego ci trzeba a nie czego pragniesz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewicki_Andriej Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Ребята, а почему вы украли текст моей книги, которую я писал долгое время, а разрешения выкладывать его в Интернет не давал? Так поступают только пидарасы в плохом смысле этого слова.==============Chłopaki, a dlaczego ukradliście tekst mojej książki, którą pisałem kawał czasu, a na zamieszczenie jej w Internecie nie dawałem pozwolenia? Tak sie zachowują tylko gejuchy, w najgorszym tego słowa znaczeniu. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Lewicki_Andriej 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meesh Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 "Gejuchy" XDI jeszcze Andriejowi punkty reputacji pozabierajcie za to, że was na gorącym uczynku nakrył.... badylarze. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie za to, a za to że użył określenia "Gejuchy". Still luv ya misza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meesh Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ach, no tak. Nazywanie rzeczy po imieniu faktycznie jest naganne. W odróżnieniu od kradzieży. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Oh, Meesh... Jeśli nie wiesz to określenie "Gejuch" może być obraźliwe dla osób o orientacji homoseksualnej. I wcale nie są to "rzeczy", tylko są to przede wszystkim też ludzie. Kradzieży nie popieram, ale to nie moja wina - ja umywam ręce. Ja tu tylko sprzątam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Już się kolegą zająłem, linki do książki zostały usunięte. Prosiłbym o to, aby nie dawać linków bo będą problemy. Kolega dostał bana na dzień i 50 pkt. ostrzeżeń, więc nie polecam się narażać. PS. @ ***Holligans*** nie podawaj ponownie linka bo też dostaniesz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi