piotr12 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witajcie.Mam takie pytanie i prosiłbym o poradę ewentualnie poradnik,lecz do rzeczy,zaciekawił mnie ostatnio mod Rozszerzone Terytoria,jest w nim taki effect że widzi się teren i obiekty dalej ,chciałbym wiedzieć jak takowy zrobić i jeszcze jedno wielkość map w stalkerze mają np 1500 m^2 a chciałbym takie powiększyć żeby np.przejsćie mapy wszerz i wzdłuż zajęło więcej czasu niż w oryginale,nie chodzi mi o taką mapę jak np.Arma lecz na tyle ile może to uciągnąć silnik gry,dodam że korzystałem z takich prograamów jak SDK,Level editor i innych ,lecz tak daleko nie zaszedłem w modowaniu,proszę o porady i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 O tutaj masz temat dużych lokacji. http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=47308 Gdzieś na yt jest filmik gdzie są wszystkie mapy z cienia połączone w jedną,. Mi się jedynie kojarzy coś takiego jak level_merger. location_merger pomyliło mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) O.K dzięki.Nie wiesz przypadkiem które pliki są odpowiedzialne za poszczególne parametry nie jest to przypadkiem np. level.geom plik GEOM w folderze levels ,Levels dead_city Edytowane 12 Stycznia 2015 przez piotr12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Niewiem, w tworzenie map się niebawiłem. Zobacz ten filmik czy o to chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=8b6qX8yiGNA&feature=player_detailpage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Tak .Takim obszarem chciałbym zrobić cordon i inne lokacje,chodzi mi tylko by nie były takie małe.Lecz przejścia bym zostawił standardowo,ogólnie chodzi mi o większy teren ,szczegóły i modele bez zmian tylko sam teren Edytowane 12 Stycznia 2015 przez piotr12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Najlepszym rozwiązaniem byłoby przeportować kordon z lost alphy ale jak to zrobić to musiałbyś @Komy spytać lub na jakimś rosyjskim forum bo tego niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzieś na moddb jest mapa połączonego Kordonu i wysypiska. Poszukaj w dziale download bądź addon do Cienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Znalazłem,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi