Tajemniczy Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam. Jestem nowy na tym forum. Na początek mówie że nie miałem problemu żadnego z gamedatą w Czystym niebie lecz tu coś nie idzie. Mam problem z gamedatą , w fsgame.ltx ustawiłem na true ,lecz nie ma folderu , użyłem unpackera nic , zero , proszę o pomoc lub danie download do czystej gamedaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Cześć @Tajemniczy.Możesz napisać coś więcej, bo naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jeśli nie ma go to trzeba go utworzyć a następnie wypakować pliki do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tajemniczy - piszesz o podstawce Zew Prypeci, czy o jakimś modzie stawianym na niej.Bo jeśli o podstawce, to w niej nie ma gamedaty i zmienianie w fsgame.ltx nic nie da. Katalog gamedata się nie utworzy.Gamedata będziesz mieć wtedy, gdy ją wkleisz z modem i dopiero robisz zmiany w fsgame.ltx, aby gra się o niej dowiedziała. I inne zmiany o których jest mowa przy stawianiu moda na podstawkę.Albo zrób ją sobie sam. Tylko po co? I jakiego moda starasz się postawić. Jeśli to mod, to pisz w jego temacie, a nie tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Dzieki @kondotier Zapomniało się trochę :) Ogólem chcę się pobawić trochę w modowanie , a ideą jest to żeby stworzyć mod który daje możliwość stworznia własnej frakcji, ale to tylko plany , narazie chciał bym się pobawić z tworzenie npc : dialogi , zadania itp :) @Edit :: Temat do zamknięcia. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tajemniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No to zerknij tutaj: http://stalkerteam.pl/forum/116-warsztat-modera/Nie będziesz musiał wyważać otwartych drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi