Tajemniczy Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Na początek mówie że pytania są trochę wymagajce i zrozumiem jeżeli nie bedzię nanie odpowiedzi,proszę chociaż o wyjaśnienie tych najprostszych. Pytania. (CoP)1.Dodawanie nowych map w jaki sposób (znalazłem tylko ich spis , nic poza tym)2.Tworzenie nowej frakcji (narazie wiem jak stworzyć)-Dodawanie nowej jednostki do niej-Bazy itp...3.Npc-Jak pobrać kordy gdzie ma zostać stworzony npc-O co chodzi z tymi all.spawn itp...-Tworzenie oddziału i danie dowódcy odziału nowych dialogów , zadań4.Posiadania nowego zadania bez wzięcia go od kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Powiem ci tyle co wiem . Pewnie też chcesz się dowiedzieć jak się tworzy dialogi . Dialogi układa się w plikach xml tak jak pomiżej-<string_table>-<string id="prinesi_hvost_0"><text>Hello!, I have some mutant parts for you..</text></string>-<string id="prinesi_hvost_1"><text>Greetings, Marked One! Here's my offer.. bring me:nOr 9 Blind Dog's tailsn or 12 Wild Boar's hooves..n I have customers that buy these parts to make medicines from them...</text>Przykład z pewnej modyfikacji . Tyle mogę ci powiedzieć . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bardzo dużo wszelkich tutków (lub pytań z wyjaśnieniem) znajdziesz w dziale tworzenia modów na forum stalker.pl. Jak nie w dziale do Cop to na pewno do Cienia lub CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Interesują mnie jak pobrać kordy na mapie ?Oraz jak stworzyć prostego npc , który tworzy oddział z dwoma stalkerami i czekają w jakiejś lokacji i główny npc (dowódca) ma nowe zadania , dialogi itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi