DaarMoo Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam,mam problem z HUD'em. Nie wyświetla mi parametrów broni i rangi. Inne opcje SGM działają poprawnie. Może ktoś wie jak to rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A która wersja SGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Gram w Snipera (post chciałem tam umieścić , ale pojawił się tutaj), czyli - SGM 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) A w opcjach moda SGM zaznaczyłeś wyświetlaj rangi i pokazuj parametry broni.Spróbuj jeszcze raz. Edytowane 27 Maja 2015 przez anatol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zaznaczyłem, odznaczyłem i znowu zaznaczyłem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam.A spróbuj tak zaznacz -zapisz po zaznaczeniu,wyjdź z gry i wczytaj sejwa po zaznaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Np: w modzie SGM 2.2 JenotEditon informacje te są wyłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 W tym modzie są wyłączone te opcje wyłaczone-wyświetlaj rangi i pokazuj parametry broni-sprawdzone bo teraz w niego-Snajpera-gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dzięki za pomoc, ale musiałem zrezygnować z moda ze względu na ciągłe bugtrapy związane z RAM. Próbuję teraz Dezertera 2, ale pojawił się fatal error (w kółko ten sam) . Piszę na nowym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tez troszkę Cisne snajpera. W 2.2 zwykłym czy geo ranga działała. Tutaj nie działa. Ale to jest raczej pikuś. Wszystko inne myślę że lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi