zbych Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Kaziu musisz dodać jeszcze plik z rozszerzeniem dds żeby twój save zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 gotowe.dds gotowe.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wielkie dzięki Kaziu, wszystko gra ( nawet dałeś sobie radę z najemnikami pod mostem, ja próbowałem ich rozwalić ale mi nie szło i dałem na wstrzymanie). A ten Skalp to powinien być w ekwipunku? Bo odpaliłem save i go nie widzę ( zadanie na jego znalezienie jest zaliczone). No to w weekend będę miał czas, to ruszam dalej w zone. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ci najemnicy pod mostem mają imiona typu Ted Ed John i tak snajperką można ich było namierzyć z tym że masz wyłączoną opcję Identyfikowanie NPC w menu włącz ją. Zlikwidowałem też BTR przy przejściu Dolina Mroku -> Kordon. Skalp Kontrolera masz w ekwipunku w kontenerze na artefakty. Zacznij grę od tego zadania dla Kuzniecowa które opisałem wyżej. Gdybyś nie mógł zdobyć wódki to na bazie Bandytów w Dolinie Mroku jest 30 butelek w pomieszczeniu za drzwiami z kratą. W razie dalszych pytań pisz. Pozdrawiam Stalkerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi