zbych Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Kaziu musisz dodać jeszcze plik z rozszerzeniem dds żeby twój save zadziałał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 gotowe.dds gotowe.sav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Wielkie dzięki Kaziu, wszystko gra ( nawet dałeś sobie radę z najemnikami pod mostem, ja próbowałem ich rozwalić ale mi nie szło i dałem na wstrzymanie). A ten Skalp to powinien być w ekwipunku? Bo odpaliłem save i go nie widzę ( zadanie na jego znalezienie jest zaliczone). No to w weekend będę miał czas, to ruszam dalej w zone. Dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Ci najemnicy pod mostem mają imiona typu Ted Ed John i tak snajperką można ich było namierzyć z tym że masz wyłączoną opcję Identyfikowanie NPC w menu włącz ją. Zlikwidowałem też BTR przy przejściu Dolina Mroku -> Kordon. Skalp Kontrolera masz w ekwipunku w kontenerze na artefakty. Zacznij grę od tego zadania dla Kuzniecowa które opisałem wyżej. Gdybyś nie mógł zdobyć wódki to na bazie Bandytów w Dolinie Mroku jest 30 butelek w pomieszczeniu za drzwiami z kratą. W razie dalszych pytań pisz. Pozdrawiam Stalkerze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts