vidkunsen Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 W zeszły piątek idę sobie po trotuarze mojego sztadu a tu przypełza ku mnie genocydyczny mieszkaniec RI - Republiki Indii czyli cygan i tekści: pane dajte coś....więc dałem mu to co mam dla takich jak on, coś co zawsze "mam pod ręką".W poniedziałek spuchł mi łokieć, polazłem do znachora na pogotowie w czwartek tamże: to nie do mnie proszę do rejonu, to wodzianka kaletki....rejon: idę se a jakże! do konowała zwanego internistą po skierowanie do chirurga, tenże odsyła mnie do chirurga ortopedy, następnie ten mnie rejestruje w blitz terminie na 10.08.2015, Mengele by ochrieniał przy tych znachorach/szamanach!!! Morał - poszukaj w szmatławcu gdzie jest dyżur i jest tam sor oraz czy!!! jest tam "specjalista" chirurg ortopeda!!!prędzej ci pijawka possa niż "nasza" służba zdrowia cię uleczy!!!. Nu zajc!!! pagadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Co fakt to fakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 29, 2015 Author Report Share Posted July 29, 2015 Sor na kamieńskiego wroclaw - po 3-ech godzinach czekania wylazłem stamtąd bo: bo po koracz była w poniedziałek a ta banda leniwych nierobów już dziś nie poczuwała się do niesienia jakiejkolwiek pomocy pacjentom a te bladzie co chwile chcą podwyżek!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 (edited) p.s. nie przyjęto mnie w w/w sorze bo co chwile były nagłe!!! przypadki takie jak zdjęcie gipsu, śniadanie, narada aktywu.... . Edited February 23, 2016 by vidkunsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts