Idefe Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) EDIT@ Dobra, DZIAŁA, przemieniałem gamedaty i jest ok. Ale zostawcie jakby trafił komuś się taki problem Chłopaki mam problem, to już k..wa są szczyt, no nie mam sił.. Nie wiem co pominąłem. Dość że za prawie każdym razem jakiś błąd crc wywala, nie ważne czy WR czy 7zip.. Nie ważne jaki dysk, to zaś xcore.dll I wersja RUS przez steam, wersje PL tak samo nic Rus przez repack Próbowałem pirata Nawet jak bez CRC jest, to znowu xcore.dll NS 2016 o dziwo bez problemu wgrałem, ale OP2 za cholerę Teraz dosłownie tego REPACKA użyłem.. Nie idzie Edytowane 21 Lipca 2018 przez ldefe problem rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 ma ktoś dzisiaj działający link do pobierania tego repacka? Bo wersja 2.1 już mnie triggeruje swoją beznadziejnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Ma ktoś działający link albo sam repack tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi