Łobuz Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wziołem zadanie od Czystego Nieba - i od tego momentu nie mogę się do Kuźniecowa zbliżyć co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A byłeś u Wasylego po rozmowie ze Swibłowem? Jak pamiętam kolejność jest takarozmowa ze Swibłowemrozmowa z Wasylimrozmowa z Kuźniecowemsms od Adrenaliny , bitwa na Agropromierozmowa z Swibłowembitwa na Bagnach przy przejściu na Agropromrozmowa ze Swibłowemwytropienie i zabicie zwiadowcy, zdobycie pancerza, odniesienie go Wasylemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A ja popoędziłem od razu do Kuźniecowa i tu był błąd dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam. A gdzie (mniej więcej ) może być ten zwiadowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Oglądaj od 38:00 https://www.youtube.com/watch?v=i5kxpxYvztw Edytowane 28 Grudnia 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi