Junx Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Nie wyłącza się licznik do emisji podczas drugiego wejścia na CEA-1 od strony prypeci, błąd pojawia się po przekroczeniu bramy, log.stack trace: 0023:02EC76B3 xrRender_R2.dll [error][ 18] : Brak dalszych plików.Jeszcze spróbuje na R1 wejść i zobaczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Jeśli chodzi o morderrczą Emisję na CEA to ona sama się wyłączy. Przynajmniej u mnie tak było. W starszych wersjach jej wyłączenie było uzależnione od znalezienia PDA Striełoka w Pieczarze i przyniesienia go Doktorowi. Myślę, że tu jest tak samo. A błąd masz związany z grafiką . Pewnie te twoje eksperymenty z AA się odzywają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted September 30, 2015 Author Report Share Posted September 30, 2015 A właśnie, że nie, wywaliłem całość z gamedata i bin'a. Miałem zrobioną kopię zapakować gamedata i bin. Przezorny ubezpieczony PS. Poczekam do końca emisji, zobaczę co się stanie, bo zostało jej tylko 23 minuty xd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts