carlopapa Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 (edited) Witam mam problem z wyświetlaniem tekstur wody, a mianowicie widać je tak jak na obrazku. Gram z modyfikacją Autumn Aurora 2 lecz podmieniałem pliki tekstur nawet z oryginalnego cienia czarnobyla i wygląda to tak samo, czy wie ktoś jak to naprawić lub jaka jest przyczyna bo bez Autumn Aurura 2 wygląda to tak samo.http://zapodaj.net/13951927f741c.jpg.html Edited October 5, 2015 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted November 7, 2015 Author Report Share Posted November 7, 2015 (edited) Witam ponawiam pytanie nie wiem w czym może być problem że tak mi się woda wyświetla jak byłem na jupiterze to tam woda ładna jak w "Zewie Prypeci" a na Starej Wsi, Wysypisku czy Niezbadanych Terenach woda szara jak na zdjęciu:Gram bez Autumn Aurora 2 obecnie.Sprawdziłem i problem leży po stronie gamedaty na czystej rosyjskiej wersji jest ok. Edited November 7, 2015 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Eeee mnie to wygląda na niedorobiony level...Spróbuj wrzucić to do moda. Teksturki wody, ładniejsze niż w Zewie. Być może pomoże :D gamedata.zip Zmień oświetlenie na dynamiczne albo statyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted November 8, 2015 Author Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Eeee mnie to wygląda na niedorobiony level...Spróbuj wrzucić to do moda. Teksturki wody, ładniejsze niż w Zewie. Być może pomoże :Dgamedata.zipZmień oświetlenie na dynamiczne albo statyczne.Dzięki problem rozwiązany dzięki "agp2312" pokopałem w plikach "weathers" już jest ok. Edited November 8, 2015 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts