OldMan Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Po wykonaniu tego zadania odniosłem Petrence piersiówkę. Kazał mi po resztę nagrody iść do Barmana i na tym koniec....U Barmana nie ma takiej opcji w dialogach dotyczących nagrody. Pytanie czy mogę spokojnie grać dalej i ten dialog się pojawi potem ???Kolejne pytanie dotyczy wylotu na pulpit.Log wygląda na przykład tak:stack trace:Scheduler tried to update object rat_strong32794! Cannot build GAME path! (object rat_strong32794)! CURRENT LEVEL : l02_garbage! CURRENT game point position : [-85.808533][1.631371][160.880783] FATAL ERROR [error]Expression : I != levels().end()[error]Function : GameGraph::CHeader::level[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h[error]Line : 171[error]Description : there is no specified level in the game graph : 51 stack trace:W wątku ogólnym boberm o tym wspominał ale przeszło to bez echa. Wylot pojawia się w dowolnych momentach.Gram na ustawieniach statycznych. Edytowane 19 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Po nagrodę masz iść do Sidorowicza a nie do Barmana. Na taki wylot jedynym lekarstwem jest wczytanie sejwu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 DZIĘKI za odpowiedź.Znowu nie czytałem dokładnie tekstu.. na swoją obronę mam to że była już 3:30 w nocy Co do wylotu na pulpit szkoda że nic się nie da zrobić ale oczywiście gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 U mnie tak samo wywala. Trzeba zacisnąć zęby i uruchomić ponownie grę. I tak szybko się ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) U mnie tak samo wywala. Trzeba zacisnąć zęby i uruchomić ponownie grę. I tak szybko się ładuje.Ładuje się w porównaniu ze wcześniejszą wersją DUŻO szybciej i w porównaniu do wcześniejszej wersji jest BARDZO stabilna Więc nie odpuszczam gram dalej ! Edytowane 19 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus_90 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam sorry za ot ale gdzie znaleźć tą piersiówke? Chudy coś mówił o bramie z wysypiska do baru ale nie wiem gdzie to jest pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Idź w stronę przejścia bar --> magazyny wojskowe. Po prawej stronie drogi jest mur który kończy się na wysokości ziemi (na przeciwko latającego traktora|). W tym miejscu przeskocz przez płot i wróć skrajem mapy w stronę centrum mapy baru. !!!! Nie wchodź na miejsca całkowicie czarne lub całkowicie białe bo wypadniesz poza mapę !!! Piersiówka leży na drodzie z drugiej strony bramy przy posterunku przez który wychodzisz na wysypisko. Zaraz wrzucę screna. Miejsce przeskoczenia przez płot (widok już po przeskoczeniu):O tą bramę chodzi:W tym miejscu będzie Piersiówka :Widok na bramę z drugiej strony. Edytowane 6 Listopada 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus_90 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) haha jest dzięki wielkie:) Proszę nie cytować, kiedy odpowiadasz na poprzedni post. Edytowane 6 Listopada 2015 przez apg2312 Niepotrzebne cytowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi