carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam pogrzebałem troszkę w plikach i udało mi się dostosować pliki moda aby można było nosić więcej artów na pasie, a mianowicie 21. Mam monitor 27 cali i rozdzielczość 1920x1080 i wersję moda pobraną stąd:INSTALACJA:- kopiujemy folder "gamedata" do głównego katalogu gry.UWAGA WAŻNE:- przed instalacją uruchamiamy grę, wczytujemy jakikolwiek zapis następnie usuwamy wszystkie artefakty, bioradary czy detektory z pasa tak żeby nie było nic, robimy nowy zapis i wyłączamy grę. Kopiujemy "gamedatę" do głównego katalogu gry, uruchamiamy grę i wczytujemy ostatni zrobiony zapis. Gram i obecnie używam tych plików na dowód screen:Proszę śmiało się częstować:https://mega.nz/#!CVokSJCB!e9wEZRv57cAk6jISIpco9qqNjAHCDMNGT4oBHgDQHaA Edytowane 3 Listopada 2015 przez carlopapa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 WitamJa u siebie zrobiłem trzy rzędy po dziewięć pól, przez co kratki zachowały w przybliżeniu oryginalne proporcje i przedmioty nie ulegają bocznemu rozciągnięciu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Chętnie bym to wypróbował, tylko jak to pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Chętnie bym to wypróbował, tylko jak to pobrać?sorki już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) carlopapa dałeś nie ten link WitamJa u siebie zrobiłem trzy rzędy po dziewięć pól, przez co kratki zachowały w przybliżeniu oryginalne proporcje i przedmioty nie ulegają bocznemu rozciągnięciu.PozdrawiamA dlaczego nie podzielisz się tym z nami Edytowane 3 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak już działa sorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki @carlopapa, wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Po za tematem to masz @carlopapa niezły udźwig ustawiony, Twój GG to nie zły steryd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Po za tematem to masz @carlopapa niezły udźwig ustawiony, Twój GG to nie zły steryd. Też lubię tachać graty Dzięki @carlopapa, wszystko działa.Nie ma za co mam troszkę wolnego czasu i troszkę grzebię w plikach głównie dla siebie, ale zawsze chętnie się podzielę ze stalkerską bracią Edytowane 3 Listopada 2015 przez carlopapa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) @carlopapa: Czy w innych modach Twoje rozwiązanie również będzie działać? Czy tylko w Soljance? Edytowane 4 Listopada 2015 przez vranorvs Zmiana "." na "?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie mam pojęcia testowałem i gram na tym co mam do Solianki oddzielny temat masz tu: LINK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dobra. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) A co z monitorem 19 cali i rodzielczością 1280x1024?Próbowałem użyć plików zgodnie z instrukcją ale zmienia się tylko to że ikona pancerza przesuwa się na miejsce slotów i jest bardzo rozpłaszczona. Może ktoś wie jak to dopasować do mojej rodzieczości? Edytowane 4 Listopada 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Nie jestem niestety tak zaawansowany w tych sprawach więc przepraszam ale nie pomogę :-(A spróbuj pozmieniać rozdzielczości w grze na inne i zobacz jaki rezultat. Edytowane 4 Listopada 2015 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie jestem niestety tak zaawansowany w tych sprawach więc przepraszam ale nie pomogę :-(A spróbuj pozmieniać rozdzielczości w grze na inne i zobacz jaki rezultat.Spoko najwyżej zostanę przy tym co było wcześniej a zmienianie rodzielczość u mnie nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Poproś może kogoś bardziej zaawansowanego o edycję pliku pod mniejsze monitory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tylko kogo ?Może ktoś kto się takimi sprawami zajmuje zająłby sie dostosowaniem tych plików pod monitory nie panoramiczne.Myślę, że kilka osób by z tego skorzystało chyba że ja jako jedyny posiadam jeszcze 19 stkę.Proszę o pomoc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Tylko kogo ?Może ktoś kto się takimi sprawami zajmuje zająłby sie dostosowaniem tych plików pod monitory nie panoramiczne.Myślę, że kilka osób by z tego skorzystało chyba że ja jako jedyny posiadam jeszcze 19 stkę.Proszę o pomoc w tej sprawie.U mnie przy zmianie rozdzielczości na 1280x1024 też mam takie same krzaczki jak ty później postaram się jakoś wyedytować ten plik dla twojej rozdzielczości.Przepraszam, ale nie miałem dzisiaj czasu na ogarnięcie tematu spróbuję jutro. Edytowane 5 Listopada 2015 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jakby się udało to byłoby super. Spokojnie poczekam i tak doceniam że chcesz spróbować !Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Jakby się udało to byłoby super. Spokojnie poczekam i tak doceniam że chcesz spróbować !Pozdrawiam.OK zrobiłem sprawdzałem u siebie w twojej rozdzielczości i jest ok wina była po mojej stronie przez przypadek ruszyłem linijkę od położenia pancerza jak ustawiałem sloty na arty, teraz powinno być dobrze: LINK Edytowane 6 Listopada 2015 przez carlopapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) DZIAŁA !SUPER DZIĘKI !!!Mam nadzieję że będę mógł się odwdzięczyć. Dla osób chcących skorzystać z modyfikacji: Jeżeli korzystamy z większego udźwigu trzeba pamiętać o linijce max_weight = (dowolna liczba) . Edytowane 6 Listopada 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cała przyjemność po mojej stronie, cieszę się że mogłem pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Bracie STALKERZE pełen SZACUN (jak to mówią młodzi) albo mówili a ja nie zauważyłem że zmiany zaszły z racji wieku TWOJE dodatkowe sloty (dorzuciłem na pas po zmianach małe co nieco ) sprawiły że to jest już teraz bardziej problem moich przeciwników aby mnie skutecznie trafić niż mój żeby się przed nimi ukryć.... Mija dzisiaj mój 46 dzien w zonie... Edytowane 6 Listopada 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi