Qguar Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Pewnie niektóre z nich wydadzą się prozaiczne ale mam z nimi problem a ewentualne podpowiedzi pomaga i innym graczom. 1.Nie mogę znaleźć listu od Kolekcjonera (kilka razy przeszukałem wioskę) , gdzieś czytałem ze z nim jest problem czasami ale nie znalazłem informacji gdzie go znaleźć.2.Nie mogę znaleźć pierwszego schowka Kuzniecowa na kordonie , teleport przenosi mnie na jakiś krzak ale nic tam nie mogę znaleźć3.Gdzieś podziałem aparat fotograficzny znalazłem info ze to wpn_fot ale gdy dodaje go do handlarza _supl i _trade to nic mi to nie daje , z tego co wyczytałem to jest jakiś spawner (w main menu za 200k można kupić) ale jak to zrobić ?4. Gdzie znajdę bron HK G41 (zamówienie od Kalina ) resztę broni mam tylko tej jednej nie spotkałem jeszcze w grze Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi braci Stalkerskiej Edytowane 17 Listopada 2015 przez Qguar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 1. Fabuła Kolekcjonera zaczyna się po przyniesieniu fleszki Żwawego Sidorowiczowi i chyba konieczna jest też rozmowa z Kostią, który w tym samym czasie pojawia się w wiosce kotów. List od Kolekcjonera powinien być pod arkuszem blachy w jednym ze zburzonych domów, mniej więcej naprzeciw Wilka. Jeżeli go nie ma, przepytaj stalkerów w wiosce, może któryś go podniósł i ma w ekwipunku.2. Jaki teleport? Podaj opis schowka z PDA3. Nie wiem jak się wpisuje handlarzom towar. W menu, jak masz zbędne 200000, to zapewne wpisujesz w tą pustą linijkę wpn_fot i potwierdzasz. Wstaw jakiegoś sejwa to ci go zrobię.4. Prędzej czy później znajdziesz tych karabinów na setki. Chyba Wolność takich używa. A może najemnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 W kwestii listu Kolekcjonera zaczynającej ciąg szukajek - tu pod blachą.W kwestii G41 - znajdziesz na trupach najemników - weż quest od Zachara na udrożnienie Dziczy- jeden z npc ków bedzie taki miał.Schowek Kuznieca - a jakie masz info o lokacji schowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qguar Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Schowek Kuzniecowa to:Parowóz na Kordonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Szukaj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qguar Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 kobal z tego co widzę na forum to powinieneś zmienić nick na Matka Teresa wielkie dzięki i Tobie i boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Czemu Matka Teresa?Inni mają Matkę Teresę, my mamy @kobal'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi