apg2312 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Albo ja coś pokopałem w plikach moda, albo to złośliwość rzeczy martwych ?Wszystkie sms-y od postaci kwestowych pokazują mi się w krzaczkach.W sumie niby da się grać, muszę zapisać grę, edytować plik locatization.ltx, załączyć grę i odczytać smsa-aa po odczytaniu z powrotem edytować, ale jest to jednak trochę uciążliwe. Wszystkie pozostałem sms-y, jak i wszystkie inne teksty mam normalnie po polsku, co widać na powyższych screenach.Jest może na to jakaś rada ? Oczywiście, oprócz zaczynania gry od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) A wgrać na nowo polonizację?Zapewne przez pomyłkę wykasowałeś plik z tymi smsami lub zmieniłeś jego nazwę albo rozszerzenie. Gra go nie widzi dlatego wczytuje oryginalny rosyjski plik. Edytowane 27 Listopada 2015 przez kobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Polonizacje wgrywam na bieżąco, jak wydajesz nową wersję.A które pliki odpowiadają za te smsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Te które pokazałeś na screenach są w arhara_dialog.script w katalogu gamedata / scripts.Fajnie, że wgrywasz na bieżąco, ale masz ją wgrać teraz w tej chwili. Polonizacja przywróci ci uszkodzone czy też usunięte pliki do właściwego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nałożyłem najnowszą polonizację (beta 10), i dalej jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ciekawe. Podeślij sejwa przed takim smsem. Zobaczę jak to u mnie będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi