Bolus Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam ponownie! Mam pytanie tym razem odnośnie robienia zdjęć mutantom dla zachara.Próbuje zrobić Pseduogigantowi foty ale normalnie skubaniutki nie da sobie ich zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie może być. A poprosiłeś go ładnie? Poczęstowałeś go jakimś pieskiem? A potem się dziwisz że nie chce zrobić sobie zdjęcia. Zdjęcia mutantów dla Zachara trzeba robić sposobem. Potrzeba do tego kilka rzeczy. Przede wszystkim pancerz "Wschód" w którym poruszamy sie bezgłośnie. Następnie trzeba mieć embriony mutantów które chcemy sfotografować. Ostatnim warunkiem jest odpowiednie miejsce. Szukamy miejsca gdzie jest taka unieruchamiająca anomalia, jak na przykład przed przejściem z Wysypiska do Baru. Ale tam nie jest dobre miejsce bo powinnościowcy będą przeszkadzać. Ja wybrałem Dolinę Mroku. Taka anomalia jest tam na końcu tego długiego łącznika, którym uciekamy w podstawce z bazy Dzika. Cicho i spokojnie. Wrzucamy embrion w anomalię. Tworzy się mutant, jest zablokowany w anomalii. My w pancerzu Wschód po cichutku podchodzimy i pstrykamy fotkę. Zdjęcie zrobione, ubijamy mutanta, robimy następnego. Ot i wszystko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziękuję za odpowiedź! Teraz tylko zdobyć pancerz a tak to i w agropromie na górce za torami jest też "Winda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Pancerz dostaniesz od tego samego Zachara który dał Ci questa na zdjecia. Oczywiscie - nie za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam mam jedno pytanie odnośnie tego questa - czy za to zadanie oprócz modyfikatów artefaktów dostajemy coś jeszcze np. jakieś infa czy to jest wszystko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Coś tam się dostaje na koniec ale nie pamiętam co. Na pewno nie jest to powiązane z innymi liniami fabularnymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 OK dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi