OldMan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale.. Nie wiem czy na forum jest temat z listą miejsc gdzie artefakty zmieniają się w Brukowce lub następuje kradzież całego dobytku. Może trzeba by coś takiego stworzyć żeby było w jednym miejscu i żeby można było się na to przygotować: MIEJSCA ZAMIANY ATREFAKTÓW NA BRUKOWCE: 1. Na Radarze na wysokości dziury w podwójnym płocie którą przechodzimy z lasu na drogę wiodącą do góry do Mózgozweglacza. 2. Zaraz po pierwszym przejściu z Labiryntu na Niezbadane Tereny - tam spotykamy Astronoma. 3. Zaraz po pierwszym przejściu z Duchem z CAE-1 na Generatory. 4. Przy drugim wejściu do Szpitala przed ożywieniem Muchy MIEJSCA KRADZIERZY CAŁEGO EKWIPUNKU: 1. Podczas drugiej rozmowy z Gawrem na Magazynach Wojskowych pod koniec misji Poszukiwanie Zabójców Kła. Proszę o dopisywanie miejsc gdzie czekają Nas niespodzianki. Pozdrawiam Brać Stalkerską ! Edytowane 27 Grudnia 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie wiem czy tutaj się nada ale gdy zaczyna się emisja to czasem jakiś art z pasa czy w eq potrafi się zmienić w brukowiec ale to taka loteria wiec wczytasz save i patrzysz co znika :D.W X18 zmienia ale tylko modyfikaty tych standardowych nie rusza :)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na bagnach we wsi niedaleko mostu kolejowego. Tam jak idziesz od strony placu maszynowego na wysokości tej wieży dostajesz info, że tracisz arty zazwyczaj 4-5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jeśli to komuś pomoże to podaję link do mojego tutoriala na stalker.pl tłumaczącego jak wyłączyć przeterminowywanie się artefaktów.http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=68&t=26079 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 No właśnie. Wiedziałem, że skorzystałem z tego poradnika, ale przekopałem całe forum, a za cholerę nie potrafiłem go znaleźć W każdym razie skorzystać warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dzięki WSZYSTKIM za odzew.Każda wskazówka się przyda a jeśli jeszcze natrafię na takie miejsce dopiszę info do pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi