OldMan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam.Jestem już 65 dzień w Zonie.Właśnie doprowadziłem do końca nitkę zadań na Niezbadanych Terenach Poszukiwania tajemniczego stalkera.Mam pytanie skąd wziąć Maskujące Egzo?Jedyny uszkodzony egzemplarz znalazłem w Sarkofagu przy Monolicie. Naprawiłem go remzestawem (mam możliwość naprawy jednym remzestawem nawet całkowicie uszkodzonego pancerza). Wskażnik zużycia mam pełny - 100% ale wszyscy wrogowie wykrywają mnie z daleka.Próbowałem też naprawiać pancerz u SIdora potem na Bagnach i u mechaników w Barze nic to nie dało.. Może ktoś podpowie co z tym fantem zrobić bo coraz pojawia się misja "Po cichu" lub że nie można nikogo w trakcie misji zabić.Na przykład podczas misji Lekarstwa dla Ginekologa na Posterunku Wojskowym na Kodonie - gdyby nie silne opancerzenie nie wiem czy udałby mi się to zrobić bez strzelania z mojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Egzoszkielet maskujący działa tylko podczas pierwszego założenia. Jeśli go ściągniesz już jest zepsuty. Jedynym mechanikiem który może go naprawić jest Wasyli na Bagnach. Żadne cziterskie remzestawy ci nie pomogą. Poza tym nawet sprawny egzoszkielet maskujący nie działa przez cały czas. Utrzymuje "niewidzialność" przez jakieś kilkanaście minut. Potem już cię widzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No to lipka z tym tematem. Nie pamiętam w jakimś modzie było chyba tak że można go było zdejmować do woli z tym że niewidzialność była ograniczona czasowo..Trzeba będzie sobie radzić tak jak dzisiaj... Miałem wykraść plecak dla Pantery ze zbrojowni Wolności i wszystko było by ok ale na kracie wisiała kłódka a w Niewidzialnym Egzo nie można używać broni. Wiec przeczekałem do początku emisji i będąc w Egzo Czytego Nieba odtrzeliłem kłódkę a kukłę psa wykradłem za dugim podejściem w niewidzialnym Egzo. Chłopaki z Wolności trochę do mnie za pierwszym razem strzelali i żeby na końcu oddać pierścień Pająka Łukaszowi musiałem zapłacić Sidorowi 300 000 r. żeby naprawił mi układy z Wolnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Takie szybkie pytanie czy ktoś wie jak nazywa się Masukjące Egzo jako przedmiot. Muszę zrobić zadanie "Zasadzka w X-10" a mam tylko uszkodzone :( Chciałbym dopisać ten przedmiot do sprzedaży u handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Prosz: meceniy_outfit_new 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Działa :) DUŻE DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Egzoszkielet maskujący możesz naprawić w Wasyla na bazie Czystego Nieba. Potrzebne trzy Bateryjki i bodajże 30000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi