carlopapa Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam chcę zapytać o zadanie dla fotografa "Ucieczka z Zony" - zebrałem wszystko dla niego tzn. 3 artefaky, 80 tyś. rubli, 10 plecaków i z Kuźniecowem rozmawiałem odnośnie helikoptera lecz zadanie nie zalicza się!!! POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Rozumiem że zebrałeś całą unikatową broń z drugiej wojny światowej dla kumpla Kuźniecowa? Jak pamiętam to powinieneś mieć jeszcze artefakt Młodszy Brat Giganta by Fotograf mógł dać łapówkę pilotom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzięki Kobal tak wszystko zrobiłem, ale zapomniałem o arcie dla pilotów ponieważ myślałem, że dałem im podczas questa "Umowa z Wojskowymi" już zaliczyło zadanie idę mu wszystko oddać i zluzować PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeszcze tylko zapytam oddałem fotografowi wszystko zadanie się zaliczyło, wziąłem zadanie na maszynę do pisania dla Cyklopa pognałem do Wschodniej Prypeci wracam a fotograf ciągle stoi, czy nie powinien przypadkiem zniknąć czy może do czegoś jeszcze będzie potrzebny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak ma być carlo - Fotograf pozostanie w pieczarze Ginekologa i jako postać nie zniknie, nawet po wykonaniu dla niego wszystkich zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki bardzo Edytowane 9 Grudnia 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi