hadam Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam! Czy wie może ktoś, gdzie znajduje się Nadprzewodnik? W tej kotlince na początku nie ma, koło helikoptera nie ma, i koło skał niedaleko posterunku też nie ma. Jeszcze jakieś pomysły, a może ja robię to źle bo zrobiłem to zaraz w ten sam dzień co mi to tropiciel zlecił robię to też o 1-2 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Na zadanie będziesz miał ok. 3 dni, jednak trzeba szukać między 1 a 2 w nocy. U mnie kiedy przechodziłem moda, Nadprzewodnik był w kotlince na płn. - wsch. od przejścia MW => Bar, ale przez tą "gadzinę" spokojnie możesz całe MW oblecieć i szukać w innych miejscach które opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi