carlopapa Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam brakuje mi tylko jednego artefaktu dla Draugonova i wiem, że daje go Woronin za questa na jakieś radia, lecz takiego dialogu nie posiada, cały czas robię dla niego questa na te porozrzucane dokumenty, czy mógłby ktoś pomóc lub podpowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki aby dostać to zadanie na radia i otrzymać arta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 O ile dobrze pamiętam, to w trakcie zbieranie "kruchego sojuszu" do "fali mutantów było zadanie na radia dla Woronina które zdobywałeś od Adrenaliny. Jak coś pokićkałem to mnie sprostujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A ten kruchy sojusz to kto zleca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Noe - a o nim mówi nam Barman. Wtedy pojawia się on na Szewczence. @kobal opisze Ci to dokładniej. Ma OP-2 w małym palcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeszcze jedno pytanko na jakim etapie gry barman o nim mówi byłem już wszędzie oprócz MM i na razie barman dialogu nie posiada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Po podstawowej soli miałem to. Na dość późnym etapie; z pewnością miałem już "Snajpera"i "Wyspy" zakończone, ale konkretnie nie potrafię odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 ok to mi jeszcze daleko, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tu masz świetnie opisane warunki konieczne do rozpoczęcia tej linii: http://stalker-worlds.ru/forum/topic/2855-volna-monstrov/ Spoiler w 2 poście - w spoilerze pierwszy spoiler - tam jest opisane co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Bardzo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zadanie "Radiostacje dla Powinności" będzie dostępne po zlikwidowaniu anomalii na budowie w Limańsku, tej co blokuje przejście do Szpitala. Anihilator daje nam Swibłow za załatwienie sprawy kuriera na Radarze i tak dalej, i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cytat Zadanie "Radiostacje dla Powinności" będzie dostępne po zlikwidowaniu anomalii na budowie w Limańsku, tej co blokuje przejście do Szpitala. Anihilator daje nam Swibłow za załatwienie sprawy kuriera na Radarze i tak dalej, i tak dalej... To zadanie już dawno mam ukończone, a czy chodzi o tą radiostację co jej część znajdujemy w Dolinie Mroku i ostatni moduł na MW w wiosce pijawek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie. Dostajesz zadanie od adrenaliny na poszukiwanie zaginionych kurierów i tam są radiostacje. Właśnie przed chwilą oddałem Dragunowowi artefakty i zrobiłem schowki monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No właśnie też mi te zadania leżą w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No, to są właśnie zadania na radiostacje dla Powinności. Cztery radiostacje znajdziesz przy zaginionych kurierach a cztery w schowkach na które namiary dał ci Adrenalina. Znajdź kurierów i schowki, będziesz miał 8 radiostacji. Idź do Woronina, dostaniesz artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A czy do tego wymagana jest wizyta w MM i ukończenie podstawowej soli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie wiem ale na twoim miejscu już bym dawno zrobił solę jakbym chciał grać w nowe kwesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi