LordDino Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Trochę się zrobiło zamieszanie więc założę o tym temat. To tak. Posiałem gdzieś płytę z SOC. Klucz mam, a gry zainstalować nie mogę. Nie chciałbym korzystać z P2P, bo to mało legalne/eleganckie. No i mam zagwozdkę no i jak jakoś zdobędę grę i będzie spatchowana do 1.6, a trzeba 1.4 jak to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o degradację patcha z 1.06 na 1.04 to jest TUTAJ. Proszę bardzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Bo sobie pomyślałem, że może klucz wpiszę w Steama lub Uplaya i ściągnę od nich. Tylko problem z patchem mógłby być ale dzięki za podpowiedź. Kutwa ie działa mój pomysł. Smox mówiłeś, że ostatnio pobrałeś grę w wersji podstawowej, został ci po tym link? A nie ma ktoś przypadkiem wolnej płyty z grą w wersji 1.0000 ja bym chętnie ja przytulił koszty oczywiście pokrywam. To co nawet 1 płyty nie macie wolnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi