LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 W, którą wersję zagrać? Bo jest ich kilka i kilka addonów i w końcu zgłupiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Grałem we wszystkie kombinacje, ale najbardziej podoba mi się ta: https://stalkerteam.pl/topic/4114-geonezis-addon-for-sigerous-mod-20-wersja-pl/ * * * I nie ma tu tego nieszczęsnego bioradaru i poszukiwania ładunku wojskowych na Bagnach budzącego tyle dublujących się pytań - Lord, Ty powinieneś pamiętać z czego teraz żartuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ilość trupów i te sprawy? Coś kojarzę, że coś tam było dziwnego ale to tak dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Chodzi o to, że o bioradarze i ładunku wojskowych ciągle pisali posty zamiast użyć opcji "szukaj" . Posty ciągle "dublowali" o tym obiekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 3 hours ago, LordDino said: W, którą wersję zagrać? Bo jest ich kilka i kilka addonów i w końcu zgłupiałem. O! Nie Ty jeden. ;\ *** Fakt też że z tymi ładunkami i poszukiwaniami to przynajmniej kilka miechów temu sam miałem problem. Do tego pojawiły się błędy w sprawie pięciu trupów wojskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeżeli ktoś ma z tym problem to gdzieś na yt to wrzuciłem. Jak chcecie na priv podrzuce. Na chwilę obecną skompletowane mam tak 80% misji do etapu jupitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi