LordDino Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mam takie marzenie od wielu modów i długiego czasu. Żeby coś takiego sobie wstawiać do modów. 1 sprawa: ściąganie z martwych NPCów pancerzy. 2 sprawa: to połączyć. 3 sprawa: żeby móc dać/sprzedać NPCom broń i pancerz i jak jest lepsza niż ta którą posiadają. Założą lepszą. Takie coś było kiedyś w Soliance. Fajnie wyglądało jak np cały posterunek na drodze do Baru (chroniony przez Powinność), Był w Egzo i z Grozami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Do Cienia krążył po forum modzik Smart Marauder mod. Tam się dało ściągać pancerze z NPC. Połączy się to winmergerem i będzie hulać. NPC'tom da się rozdać broń poprzez edycje plików znajdujących się w "gamedata\config\gameplay". To wszystko da się zrobić, ale jest cholernie czasochłonne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dlatego wystosowałam prośbę, bo zupełnie się na tym nie znam. A może wystarczy "wyjąć' odpowiednie pliki z OP2? A i zawsze sobie zmieniałem celownik na kolor lubienia postaci (tak, że najeżdżałem i było od razu widać teraz nie), bo teraz działa z bardzo bliska, a chciałbym z daleka. Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi