carlopapa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam chciałbym zapytać o neutralność Monolitu, na pewnym etapie gry na chyba dachu fabryki Jupiter przylatuje do nas Cień Monolitu i mówi coś o jakimś sojuszu, a Naznaczony nie chcę z nim gadać na dachu i rozmowa kontynuowana jest na ziemi i tam cały Monolit oddaje nam cześć, honor itp. a Cień Monolitu mówi że to od nas zależy jak długo ten sojusz potrwa i od tego momentu Monolit jest dla nas neutralny. Zmierzając do sedna chcę zapytać czy jest to nam do czegoś (jakiegoś zadania) potrzebne bo jakoś głupio się mi gra jak nie tłukę Monolitu i są neutralni, czy mogę bez obawy o zepsucie fabuły i wracaniu się w sejwach dalej ich eksterminować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zasada taka sama jak w innych frakcjach. Zacznij do nich strzelać a z powrotem staną się wrodzy. Ich neutralność nie jest do niczego potrzebna a wręcz przeszkadzają pętając się po labach i blokując korytarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki Kobal takiej odpowiedzi oczekiwałem, bałem się tylko że zabijając ich spapram coś w fabule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dodam tylko, że nawet jak zaczniesz ich tłuc to pozostają lekko zbugowani i jak spotkasz ich kolejny raz to połowa oddziału bedzie neutralna a druga połowa wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 U mnie początkowo również tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi