carlopapa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam tak jak w temacie Wolność staje się wroga w stosunku do mnie po wykonaniu zadania dla Kutwy na uratowanie jego siostrzeńca tego zombifikowanego próbowałem kilka razy i jak podam Sławikowi Psychodelin idę na bazę wolności to wszyscy są czerwoni, a przed podaniem część jest przyjaciółmi a część neutrale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Idź najpierw do Wolności i wykonaj wszystkie dostępne zadania "poboczne" przez co zwiększysz maksymalnie swoją reputację u nich. Potem spróbuj wykonać zadanie na uratowanie siostrzeńca zombiaka. Nawet jeśli reputacja spadnie to nie będą wrodzy tylko neutralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dzięki za radę poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mam ten sam problem z tą różnicą, że nawet nie mogę podejść do Sławika.. bo biega jak popapraniec i nie sposób z nim pogadać a na domiar złego gdy tylko podchodzę do tego domku na bagnie to wolność robi się cała czerwona wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Biega ponieważ jest "czerwony" i boi się Ciebie czy biega ponieważ przestraszył się mutantów/wrogich NPC-ów? Próbowałeś edytować plik game_relations dla frakcji zombie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Biega bo właśnie jest zielony No przed chwilką zmieniłem i jest ok. Wygląda na to że zmienia nam się znów frakcja na zombie zamiast samotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi